IMPORTANT !!! PROCES CASTIGAT – DECONTAREA CHELTUIELILOR DE TRANSPORT

Încă o victorie în instanţă se adaugă la alte trei …
 
        Este vorba de procesul câştigat pe data de 1 februarie a.c., la Tribunalul Vâlcea, împotriva Primăriei Orasului Băile Govora pentru decontarea cheltuielilor de navetă. Pentru un număr de trei colegi instanţa obligă primăria să deconteze cheltuielile de transport pentru anul şcolar 2013-2014. Primăria mai are dreptul la o cale de atac-apelul la Curtea de Apel Piteşti, dar nu cred că  această instanţă va dispune altfel.

      Menţionez că domnul primar, deşi este cadru didactic, nu înţelege nici în continuare că Primăria Orasului Băile Govora are obligaţia, prin lege, să deconteze aceste cheltuieli. Cu siguranţă ne vom adresa instanţei pentru recuperarea cheltuielilor făcute de colegii noştri şi pentru anii scolari 2014/2015 si 2015/2016.
        Am mai câştigat pe această spetă cu primăriile Bujoreni, Budeşti şi Păuşeşti Măglaşi, unde 35 de colegi au  şi primit acei bani (după ce primăriile din Budeşti si Bujoreni au fost somate cu executare silită).
        Din păcate mai sunt şi alte localităţi unde colegii noştri nu primesc la ora actuală banii cuveniţi pentru aceste cheltuieli. Voi reveni cu amănunte şi vă asigur că nu voi pregeta să apelez la cât mai multe mijloace media pentru a scoate la iveală aceste nereguli. Oricum vom acţiona şi in instanţă.
 
Florin Popa, presedinte SPIP VÂLCEA
Spread the love

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Skip to content