O NOUĂ VICTORIE IN INSTANȚĂ

O NOUĂ VICTORIE IN INSTANTĂ

Sindicatul nostru a castigat la Tribunalul Valcea procesul cu Primăria Fartățești pe speța care presupune decontarea navetei unor colegi din acest UAT. Astfel că un număr de 11 sindicaliști au de recuperat sume de pană la 1900 lei reprezentand contravaloarea abonamentelor de călătorie pentru anul scolar 2016-2017. Hotărarea Tribunalului Valcea poate fi atacată cu apel dar considerăm că nu sunt șanse să se schimbe ceva. 

Mai avem de deschis o nouă acțiune cu această primărie pentru perioada 2017-2019.

Mulțumim public doamnei primar de la comuna Popești pentru că a ințeles să achite sumele cerute de noi in instantă, pe cei doi ani de zile, inainte ca cele două acțiuni să se finalizeze. Urmare a acestui fapt am cerut renuntare la pretentii pentru procesele cu Primăria Popești.

Constatăm cu satisfacție că, deși de cativa ani ne luptăm in instanță pentru aceste drepturi ,munca nu a fost in zadar.

Este regretabil, pe de altă parte, că mai există primari care nu ințeleg să respecte legea și nu realizează că imaginea lor are de suferit. Noi am vrea să-i lăudăm pentru bunele fapte legate de școala din comunitate.

Există scoli in mediul rural cu profesori stabili pe post și cu elevi cu bune rezultate și asta se intamplă tocmai pentru că primăriile se implică și se intelege că școala este a comunității respective.

Presedinte SPIP Valcea,
Prof. Florin Popa

Spread the love

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Skip to content