Miercuri, Mai 12, 2021
Sindicatul eşti tu!     Un sindicat este puternic şi eficient atât cât membrii săi îl fac!     Fiecare din noi face sindicatul să fie ceea ce este!
 Potrivit OUG 83 din dec 2014 art 34 alin 2 si art. 35, coroborat cu prevederile OUG 47 din 2015, art. 51 si 54, dobanzile sunt incluse si in diferentele salariale stabilite potrivit sentintelor judecatoresti care urmeaza a se achita. Dobanzile sunt assimilate salariilor, fiind mentionate ca si ,,drepturi de personal,, fiind achitate de la titlu 10 ,,cheltuieli de personal,, asa cum este mentionat si ala alineatul 2 al articolului  54 di OUG 47.
Toate actele normative care se refera la plata diferentelor salariale stabilite potirivit hotararilor judecatoresti fac referire la prevederile art. 34 si 35 din OUG 83, astfel incat orice disuctie referitoare la faptul ca dobanzile nu sunt incluse in sumele solicitate este fortata si nu este sustinuta de prevederi legale.
Atasez cateva documente oficiale transmise de Ministerul Finantelor catre judecatorii, tribunal si parchete, in care se mentioneaza faptul ca dobanzile sunt venituri asimilate salariilor, mentioneaza cum se impoziteaza acestea mai mentioneaza si cum se calculeaza.
 
MFP DOBANZI -  AICI 
DESPRE PLATA DOBANZI AICI 
DECIZIE DOBANZI ICCJ -   AICI 
FFI CALCUL DOBANDA SENTINTA INSTANTAAICI