SUMA MAXIMĂ ACORDATĂ POATE FI PÂNĂ LA 30,000 LEI

         Pentru sume de până la 10.000 lei

Rambursarea se face în max24 luni;

Imprumutul se garanteaza cu fondul social si cu un girant (persoana incadrata in invatamant cu contact de munca pe peroada nedeterminata)

         Pentru sume între 10.001-20.000 lei

Rambursarea se face în max36 luni;

Imprumutul se garanteaza cu fondul social si cu doi  giranti (persoane incadrate in invatamant cu contact de munca pe peroada nedeterminata)

 

         Pentru sume între 20.001-30.000 lei

Rambursarea se face în max36 luni;

Imprumutul se garanteaza cu fondul social si cu trei giranti (persoane  incadrate in invatamant cu contact de munca pe peroada nedeterminata)

 

Imprumutul se garanteaza cu fondul social si cu giranti, sau doar cu sau cu fondul social acumulat( in cazul in care suma imprumutata este inferioara sau egala cu fondul social).

Imprumutul Traditional poate fi de pana la 4/5 ori fondul social(5ori pentru imprumut traditional bonus*) si poate fi accesat de membrii care au minim 6 luni de cotizare la fondul social. La fondul social se pot depune max 100lei/luna.

Perioada de rambursare nu poate fi mai mare decat perioada contractului de munca, in cazul persoanelor incadrate cu contract pe perioada determinate.

Imprumuturile se pot achita anticipat, beneficiind de recalcularea dobanzii.

In cazul refinantarilor, dobanzile nu se recalculeaza.

 

*Imprumutul traditional bonus-pentru plata corecta

Se acorda de pana la 5 ori fondul social si poate fi accesat de catre membrii care indeplinesc simultan urmatoarele conditii:

  1. Are o vechime mai mare de 2 ani in CAR SPIP Valcea.
  2. Nu are niciun imprumut in derulare la data solicitarii.
  3. Din analiza istoricului reiese ca a fost bun platnic- cu achitari la termen si fara restante.
Spread the love